residential extension and interior refurbishment

Barnes House

The brief for this project was to create a ground floor open plan integrated with the front room and the access hall.

 The optimisation of the natural light was one of the main factors in order to create a space that effectively responds to every different use within it.  

Solution:

Contemporary design, maximising floor to ceiling heights with a very sophisticated steel structure to create a ‘floating’ image.

Brief:

The brief for this project was to create a ground floor open plan integrated with the front room and the access hall.

Client: 

Completion: 

Project Type: High-end residential redevelopment and interior design.

Architects: L+ Architects

Exterior Design

Integrated to the extension areas including swimming pool, soft landscape and hard landscape, planting plan, irrigation system and exterior lighting.

Interior Design

Kitchen planning and all living areas.

Construction Management

New build construction and integrated interior design

Recent Projects

residential

Hertford Avenue

London

residential

Richmond

London

residential

Deanhill Road

London

residential

Almeria

Spain

Public building

Fuencarral Institute

Madrid

public building

Colonia Church

Uruguay

Have A Project In Mind?

Whatever your project, be it big or small, approach our friendly, knowledgeable team to discuss your outline scheme. We offer a first short consultation with an expert free.

Lindsey Webster
Business Developer

mobile:‭ +44 (0) 7980311708
landline: +44 (0) 2082749933
email:info@lplusarchitects.com

Please contact us either by email, by phone on 07989 311708 or by filling in the form below.

Preferred method of contact.

4 + 15 =